Raskinuli Stanija i Filip (VIDEO)

Zabava, Rijaliti / 17/05/2013 16:46h

Ljubav između Stanije i Filipa puca već neko vreme...i sada je definitivno pukla! Konkretan razlog? Starleta nije više želela da trpi ljubomoru manekena, kao i to što on pada pod uticaj ostalih farmera.

Nakon što je Stanija čula razgovor Filipa, Akija i Filipa Mitrovića, naljutila se i raskinula. Starleta se iznervirala zbog toga što je njen dečko ćutao dok su mu farmeri pričali kako ona nije za njega. Posle burne rasprave, Stanija i Filip odlučili su da više neće spavati u istim krevetima.

 

Raskinuli Stanija i Filip (VIDEO)
Prvo su se objašnjavali i na kraju je Stanija otišla u drugi krevet
 

- Neću više ni minut da spavam sa tobom u istom krevetu – rekla je frustrirana Stanija, dok ju je Panajotović ubeđivao da sačeka izbacivanje u nedelju, kada će se jedan krevet osloboditi. Dobrojevićeva ipak nije želela ništa da čeka, već je preselila stvari u Ekremov krevet, koji je trenutno prazan dok je on gazda.

 

Zorica Marković, koja je u međuvremenu diskvalifikovana sa “Farme” zbog napada na starletu, nije mogla da izdrži a da ne isprovocira Dobrojevićevu, pa je upitala kako to da se tako velika ljubav odjednom ugasila.

 

- Kad te neko psihički urniše, samo ti odjednom pukne film. “Džukelo jedna mala”, to mi je rekao, a ja njega nikada nisam vređala. Dosta mi je više da mu pune glavu – objasnila joj je Stanija, koja je koliko još danas pričala da njihova veza ima budućnost, kao i da su emocije jake.

 

Tokom ove rasprave, kao i svake prethodne, Panajotović se izvinjavao što je pogrešio.

 


Izvor:

www.vesti-online.com

 Odštampaj
petak, 17. maj, 2013.
Komentari
comments powered by Disqus